Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Tyresö FK

Följ

Tyresö FK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Kontaktinformation

Namn Tyresö FK
Adress Box 212
Postadress 13527 Tyresö
Telefon 070-370 93 44
E-post tyreso.fk@telia.com
Orgnr 812401-0698
Swish 1231429224
Äldre (från 14 år)
Yngre (7-13 år)

Om Tyresö FK

Tyresö Friidrottsklubb, TFK, stiftades den 10 december 1983 och har sin hemort i Tyresö kommun. Antalet aktiva ungdomar är omkring 150 och det totala medlemsantalet kring 200. Totalt finns det omkring tio tränare knutna till föreningen. Vi bedriver verksamhet på platser som Trollbäckens idrottsplats där vi har vårt kansli, samt Trollbäckshallen, Sätra och Fårdala.

Vad är vår målsättning?
Vår målsättning är inriktad på att utveckla individen såväl fysiskt och psykiskt som socialt samt vi uppmuntrar alla att tävla så mycket som möjlig

Hur bedrivs verksamheten?
I vår förening bedriver vi träning med ideella krafter i form av tränare och andra ledare.

De aktiva är indelade i träningsgrupper, oftast åldersindelat och med en ansvarig tränare för varje grupp. Instruktion ges inom de flesta av friidrottens grenar men även på koordinativa övningar, bollspel och lekar i syfte att utveckla en god kroppskontroll och rörlighet.

Vi har verksamhet från och med att man fyllt 7 år.
Vårt kansli fungerar som ett stöd för verksamheten.

Det övergripande ansvaret för klubbens utveckling har styrelsen. Styrelsen svarar för den strategiska planeringen samt tillsätter ansvariga för större projekt och arbetsgrupper.

Vad behövs för att utöva friidrott?
Att utöva friidrott kräver inte speciellt mycket. Bra löpskor är det det viktigaste. Klubbkläder: Ny leverantör är på gång med Global Sport.